De Kunst van het Dromen

Kunstwedstrijd

Hoe droomt de jeugd van Borne?

Er gaat niets boven kinderlijke fantasie! De inbreng van de jeugd van Borne kan verrassende ideeën opleveren, dus ook hen werd de vraag gesteld: Hoe ziet jouw mooiste Borne (Hertme of Zenderen) er uit? Als je je ogen dicht doet, hoe ziet het Borne van jouw dromen eruit? Zijn bijvoorbeeld alle bankjes in felle kleuren? Wil je graag een achtbaan die je naar verschillende plekken brengt? Wil je graag meer bomen zodat je beter verstoppertje kan spelen? Wil je een mooi paleis voor je opa & oma? Óf hebben we weer speeltuintjes nodig? Laat het ons weten door jouw droom Borne te kleuren of te knippen & plakken of bijvoorbeeld te schetsen. Inmiddels is de wedstrijd afgelopen en zijn de winnaressen bekend gemaakt!

Winnares

Fenne uit groep 4a van de Optimist heeft de kleurwedstrijd Kunst van het Dromen gewonnen! Het Borne van haar dromen heeft een mooi strand met leuke zitjes, veel groen, maar vooral veel kleur. Een unicorn, gekleurde regen en gekleurde lantaarnpalen maken van Borne een heel kleurrijke gemeente!

Fenne heeft op 25 mei haar prijs in ontvangst genomen en van 30 mei t/m 11 juni zie je haar inzending op de ledschermen bij binnenkomst van Borne (bij Jasmin Garden & KIR). Fenne, hartstikke goed gedaan en gefeliciteerd!

2e: Renske!

Als tweede is Renske (groep 6, Flora) geëindigd! Met een achtbaan, huizen met zonnepanelen, veel ruimte voor vogels, eenden, dieren en fietsers is haar droom Borne goed voor plaats nummer 2. Gefeliciteerd Renske!

3e: Lianne!

Het kleurrijke huis van Lianne was goed voor de derde plek! De kleuren van haar inzending vielen heel erg op tussen alle andere inzendingen. En ook al is de wedstrijd van het verzinnen van een nieuwe naam voor het nieuwe gemeentehuis van Borne in combinatie met Kulturhus al voorbij, we hebben deze inzending toch even doorgegeven. Vrolijk hé? Lianne, gefeliciteerd met je derde plek!